gépjárműkölcsönzésnemzetközi árufuvarozásraktározás

Bér-Car-Go Kft.

A Bér-Car-Go Kft-t 2009-ben alapítottam azzal a céllal, hogy megoldást kínáljak azoknak, akik akár rövid, akár hosszú távra felső- illetve luxuskategóriájú gépkocsit kívánnak bérbe venni. Kijelenthetem, hogy a cégem által biztosított gépjárművek kifogástalan műszaki és esztétikai minőséget képviselnek, felszereltségükben - sok esetben - meghaladják más kölcsönzők ajánlatait.

A tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy megnőtt az igény a gépjárművek kölcsönzése iránt, ezért 2012-ben bővítettem cégem profilját bérlet-közvetítéssel is. Ennek lényege, hogy (akár anyagi nehézséggel küzdő) magánszemélyek, cégek birtokában lévő, nélkülözhető vagy kihasználatlan gépkocsikat közvetítek ki ügyfeleimnek. A bérlet-közvetítéssel biztosított gépjárművek esztétikai és műszaki állapotát minden esetben ellenőrzöm.

2013-tól cégem közúti árufuvarozással is foglalkozik. A honlapomon látható tehergépjárművekkel belföldi és nemzetközi fuvarok pontos és biztonságos lebonyolítását vállalom. Megtisztelő kérdéseit a Timocom-on is felteheti (id: 228039).

2014-től cégem tevékenysége raktározással is bővült. Az M0 körgyűrű mellett, 2x200 négyzetméteres raktáramban palettás áruját kedvező kondíciókkal tárolhatja akár 1 napra is. Ügyfeleim a raktározott árukészletüket online kamerarendszeren keresztül ellenőrizhetik.

A holnapon megtalálható bérlési árak és feltételek mellett, további rugalmas kondíciókkal és akciókkal állok ügyfeleim rendelkezésére.


Széchy Zoltán

ügyvezető

Bér-Car-Go Kft.